Το σχήμα που άλλαξε το πρόσωπο της σύγχρονης μουσικής μας επισκέπτεται ξανά μετά από πολλά χρόνια και εμφανίζεται στο Release Athens 2020, στην Πλατεία Νερού το Σάββατο 20 Ιουνίου.

Μέσα από την ανατροπή και την αμφισβήτηση κάθε γνωστού ποπ κλισέ ή μορφικής ευκολίας, οι Massive Attack ξεκίνησαν αρχές των ’90’s από το Μπρίστολ και δημιούργησαν τον δικό τους ήχο και την ξεχωριστή ποπ φόρμα που συνδύαζε electronica, χιπ χοπ, ηχητικό πειραματισμό και sampling, dub ή ακόμα και post-punk και πήρε το όνομα trip hop. Oι Massive Attack, με πέντε μόνο άλμπουμ στην πορεία τους, που έχουν γίνει όμως κλασικά, και με εκπληκτικά σόου, όπως το περυσινό που γιόρταζε την 20ετία του αριστουργήματός τους, Mezzanine, βρίσκονται πάντα στην κορυφή.

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 50 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 55 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.
Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 125 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά στο 11876 | Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr | Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Συντάκτης: Γιώργος Χαρωνίτης
Πηγή: www.athinorama.gr