Ο «Πολιορκημένος Χρόνος», το εμβληματικό μουσικό έργο σε ποίηση Τίτου Πατρίκιου και μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη, συνεχίζει το επιτυχημένο του ταξίδι με σταθμό αυτή τη φορά την Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Το «Κανάλι Ένα» επιβεβαιώνει τον σημαντικό ρόλο του ως φορέα διάδοσης των σημαντικών έργων του πολιτισμού και διοργανώνει σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία Ogdoo Music Group μια τιμητική βραδιά για τον κορυφαίο μας ποιητή Τίτο Πατρίκιο και τον αναγνωρισμένο συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη παρουσιάζοντας τον «Πολιορκημένο Χρόνο».

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
AFISA PATRIKIOS
Ο Τίτος Πατρίκιος θα μιλήσει για την πρώτη ολοκληρωμένη εργασία μελοποίησης των ποιημάτων του μαζί με τον συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη, που θα αφηγηθεί με τη σειρά του το χρονικό της δημιουργίας του έργου.

Σημαντική στιγμή της βραδιάς θα είναι η τιμητική παρουσία της διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνιας Θεοδωρίδου που θα απαγγείλει αποσπάσματα από τον «Πολιορκημένο Χρόνο» και θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Για τον «Πολιορκημένο Χρόνο» καθώς και το σύνολο του έργου του Τίτου Πατρίκιου θα μιλήσει ο εξαιρετικός κριτικός- ιστορικός μουσικής και συγγραφέας Γιώργος Μονεμβασίτης.
COVER PATRIKIOS SMALL
Εκ μέρους της δισκογραφική εταιρείας Ogdoo Music Group, από την οποία κυκλοφορεί το έργο, θα μιλήσει ο Χρήστος Ασημακόπουλος.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Δημοτικού ραδιοφώνου «Κανάλι Ένα», Παναγιώτης Φύτρας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ Παναγιώτης Αβραμίδης.

To βιβλίο και cd «Πολιορκημένος Χρόνος» βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων και επιλεγμένων βιβλιοπωλείων και κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από το Ogdoo Music Group.

 

πηγή: ogdoo.gr