Το τουριστικό γραφείο Free travel οργανώνει μονοήμερες εκδρομές ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ και ενδιαφέρεται να προσφέρει νέες εμπειρίες στον ταξιδιώτη.

Αυτή την Κυριακή, ως πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη, η είσοδος σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους είναι δωρεάν. Μεγάλη ευκαιρία, λοιπόν, να περιηγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και το Μαντείο τους και να επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο. Οι Δελφοί θεωρούνταν το κέντρο του σύμπαντος από τον αρχαίο κόσμο και γι’αυτό αποκαλούνταν ο Ομφαλός του κόσμου.

Μετά από αυτή τη μοναδική εμπειρία, θα κατευθυνθούμε προς την κοσμοπολίτικη Αράχωβα, με τα πέτρινα σπίτια και τα λιθόστρωτα σοκάκια. Θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε σε αυτό το παραδοσιακό χωριό και να απολαύσουμε τον καφέ και το φαγητό μας.

Τα εισιτήρια των εκδρομών του  Free Travel είναι διαθέσιμα και μέσω viva, κάτι που θα σας βοηθήσει να τα προμηθευτείτε γρήγορα και εύκολα!

Θα είμαστε παρέα και για τις επόμενες αποδράσεις, αφού παρακολουθούμε τις επόμενες εκδρομές του Νοεμβρίου όπως στη Λιβαδειά με τις υπέροχες πηγές Κρύας, τη Βυτίνα με το μοναδικό Σπήλαιο Κάψια και τη Δημητσάνα και τέλος τα Καλάβρυτα όπου θα φτάσουμε με τον Οδοντωτό, θα επισκεφτούμε το επίσης φανταστικό Σπήλαιο των Λιμνών και θα καταλήξουμε στο Πλανητέρο. Κάθε Κυριακή του Νοέμβρη και μια ξεχωριστή απόδραση.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι πλησιάζει και ο Δεκέμβρης και όπως όλοι, έτσι και το free travel, οργανώνει εκδρομές με χριστουγεννιάτικη διάθεση! Ποιος δε θα ήθελε να ζήσει σαν παιδί στο μαγικό Μύλο των Ξωτικών και τα υπέροχα Τρίκαλα!

Βρείτε το free travel στο ιντερνετ (website), στο fb και στο Instagram και ακολουθήστε τους ώστε να ενημερώνεστε για τις σύντομες αποδράσεις σας κάθε Κυριακή!

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλά εισιτήρια

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail