Με τη διάδοση της τεχνολογίας, όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες, αθλητές και γενικότερα «επώνυμοι» επιλέγουν να ανακοινώνουν οι ίδιοι τα σημαντικά νέα τους μέσω κοινωνικών δικτύων.

Αναπόφευκτα, οι ανακοινώσεις τους συγκεντρώνουν τα likes των φίλων και θαυμαστών τους, δημιουργώντας νέες «πρωτιές» για τους ίδιους.

Έτσι, λοιπόν, για το 2017, οι τρεις φωτογραφίες που απέσπασαν τα περισσότερα likes στο Instagram είναι:

Η φωτογραφία με την οποία η Beyoncé επέλεξε να ενημερώσει τους φίλους της για την εγκυμοσύνη της και αναρτήθηκε στο Instagram, έσπασε τα κοντέρ των likes ήδη από τις πρώτες μέρες και πλέον ανακηρύσσεται η πιο «δημοφιλής» φωτογραφία στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, έχοντας αυτή τη στιγμή 11,185,804 likes!


Στη δεύτερη θέση βρίσκεται μια αντίστοιχη ανάρτηση του Cristiano Ronaldo, με την οποία ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε στους φίλους του τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του. Η φωτογραφία έχει ως τώρα 11,035,494 likes.


Στην τρίτη θέση «συναντάμε» την Selena Gomez, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, μαζί με τη φίλη της δότρια. Τα 10,320,024 likes είναι μάλλον λίγα για μια τέτοια προσφορά.

 

 

πηγή: ogdoo.gr