Πενήντα χρόνια έχουν περάσει από το θρυλικό Woodstock, το μεγαλύτερο και πιο κομβικό μουσικό φεστιβάλ όλων των εποχών και ο εορτασμός των γενεθλίων του στο Watkins Glen, New York (από 16 ως και 18 Αυγούστου) θα είναι από τα μεγάλα γεγονότα του 2019.

Πέντε μήνες πριν το ξαναζωντάνεμα του ο συνιδρυτής του Michael Lang ανακοίνωσε το πρόγραμμα του φεστιβάλ έτσι όπως έχει κατανεμηθεί στις τέσσερις σκηνές του : Piece Stage, Love Stage, Music Stage, και Garden Stage . Όπως μας είχε προϊδεάσει το line up όντως συνδέει γενιές και εποχές, παλιότερoυς και νεώτερους σταρ της μουσικής, όπως τουs Jay-z, Miley Cyrus, Chancethe Rapper, The Black Keys και Imagine Dragons πλάι σε ονόματα όπως οι Robert Plant, Santana, David Crosby, Greatful Dead, John Forgertry κ.ά.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευή 16/8 headliners είναι η Miley Cyrus και ο Santana, ενώ οι Run the Jewels θα παίξουν μεταξύ των Maggie Rogers και The Lumnieers στο The Love stage. Oι Robert Plant & The Sensational Shape Shifters θα ανοίξουν την συναυλία του Santana. Οι Dead & Company, The Black Keys και ο Chance the Rapper είναι οι headliners του Σαββάτου. Οι βετεράνοι του πρώτου Woodstock, David Crosby και Country Joe McDonald θα παίξουν επίσης το Σάββατο στο Garden Stage.
Τα μεγάλα ονόματα της τρίτης και τελευταίας μέρας της γιορτής είναι οι Jay-Z, οι Imagine Dragons και η Halsey. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αυτό το line up έχει κάμποσα ονόματα να σημειώσουμε : πριν από τον Jay-Z θα παίξουν η Janelle Monae, o ράπερ Common, o Vince Staples και οι boygenius . Πριν τους Imagine Dragons από το Love Stage θα περάσουν οι Cage The Elephant, η Courtney Barnett και o Reignwolf, ενώ στο Music Stage τα ηνία έχουν η Brandi Carlile, o Earl Sweatshirt και το εκ Ρωσίας ορμώμενο (γυναικείο) γκρουπ Pussy Riot

πηγή: tospirto.net