Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση βέβαια ποιος είναι ο πιο σπάνιος δίσκος στον κόσμο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ανάμεσά τους βρίσκεται και το Once Upon A Time In Shaolin των Wu-Tang Clan.

Το θρυλικό χιπ χοπ γκρουπ έκοψε όλο κι όλο …1 αντίτυπο (!!!) πίσω στο 2015, το οποίο κατέληξε εν τέλει στα χέρια του διαβόητου φαρμακοβιομηχάνου Martin Shkreli, ο οποίος για λίγο κατείχε τον τίτλο του «πιο μισητού ανθρώπου στον κόσμο» (και για καλούς λόγους), πριν βρεθεί να καταδικάζεται για απάτη.

Στριμωγμένος καθώς φαίνεται από τις τελευταίες δικαστικές περιπέτειες και πάντα ψοφώντας για δημοσιότητα, ο Shkreli βγάζει το Once Upon A Time In Shaolin στο σφυρί μέσω e-Bay. Εκεί άλλωστε το είχε αποκτήσει πριν 2 χρόνια, κερδίζοντας τη σχετική δημοπρασία με το ποσό των 2.000.000 (περίπου) ευρώ.

Η δημοπρασία λήγει μεθαύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ο απίστευτος Shkreli απειλεί στο μεταξύ να σπάσει τον δίσκο, αν απελπιστεί λέει πολύ. Αν απελπιστεί …λίγο, πάλι, θα ακυρώσει τη δημοπρασία.

Πολλοί πιστεύουν ότι πράγματι θα την ακυρώσει και ότι όλο αυτό δεν είναι παρά μία ακόμα ενέργειά του για να κερδίσει δημοσιότητα.

 

πηγή: avopolis.gr