Πάνω από 175.000 εισιτήρια έχουν ήδη κλείσει για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time to Die», που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα (30/9), μετά απο αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας, όπως ανακοίνωσε όμιλος εταιρειών Odeon, που εδρεύει στο Λονδίνο.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των κινηματογράφων Odeon, η αμερικανική AMC, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων στις βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες αυτό τον μήνα κυμάνθηκαν στο 10% πάνω από τα προ πανδημίας επίπεδα ενισχυμένες από τη ζήτηση για την 25η ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ.

Η προβολή της ταινίας, στην οποία τον διάσημο κατάσκοπο υποδύεται για τελευταία φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ, αναβλήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές από την αρχικώς προγραμματισμένη κυκλοφορία της τον Απρίλιο του 2020 καθώς η πανδημία οδήγησε σε κλείσιμο των κινηματογραφικών αιθουσών σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά των ταινιών Μποντ προσελκύει περισσότερο τους μεγαλύτερης ηλικίας κινηματογραφόφιλους: σύμφωνα με την Odeon πάνω από το ένα τρίτο των εισιτηρίων αγοράστηκαν από πολίτες άνω των 46 ετών.