Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας προτείνουμε μία σειρά που θα την δείτε… σ’ ένα Σαββατοκύριακό. Μιλάμε για το Bridgerton που από τα Χριστούγεννα που έκανε πρεμιέρα στο Netflix και μέχρι σήμερα που μιλάμε έχει κυριαρχήσει στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, έχει παγκοσμίως έχει προσεγγίσει περισσότερα αποό 63 εκατομμύρια νοικοκυριά ενώ  ήταν η νούμερο ένα σειρά του Netflix σε 76 χώρες.

Η σειρά είναι βασισμένη στο πρώτο από τα οκτώ βιβλία της Τζούλια Κουίν  από τις εκδόσεις Elxis, μιας από τις κορυφαίες συγγραφείς ρομαντικών ιστορικών βιβλίων που έχει βραβευτεί και επαναλαμβανόμενα υπάρξει υποψήφια για το Rita Award, το πιο αναγνωρισμένο βραβείο ρομαντικής λογοτεχνίας.

Τη σειρά υπογράφουν ο Chris Van Dusen και η Shonda Rhimes – η δημιουργός της επιτυχημένης σειράς «Grey’s Anatomy. Αφηγήτρια του Bridgerton είναι η ηθοποιός Τζούλι Άντριους, ως Lady Whistledown, που την ξέρουμε από τα εμβληματικά μιούζικαλ «Μαίρη Πόπινς» και «Η Μελωδία της Ευτυχίας».

Το Bridgerton έχει όλα τα χαρακτηριστικά που συναντάμε και στα μυθιστορήματα της Τζούλια Κουίν: ρομαντισμό, πάθος και χιούμορ, και όλα αυτά με μια σύγχρονη ματιά που σπάει κοινωνικά στερεότυπα και προκαλεί συζητήσεις. Και βέβαια έχει και έναν γοητευτικό πρωταγωνιστή…