Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσιάζει μια σύγχρονη επιθεώρηση- σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη- με τραγούδι, χορό και σάτιρα εμπνευσμένη από την παράνοια της νεοελληνικής πραγματικότητας με 12μελή ζωντανή ορχήστρα και 20μελές μπαλέτο.

Μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι εξαιρετικοί ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

Η υπόθεση

Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή.

Μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι εξαιρετικοί ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας,
Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

Εξαιρετικές ερμηνείες σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, φαντασμαγορικές χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελίνου, υπέροχες μουσικές από τη Μαρίζα Ρίζου, σκηνογραφία του Μανώλη Παντελιδάκη, κοστούμια από την Έβελυν Σιούπη και πολύ πολύ γέλιο, μέσα σε ένα ευφάνταστο σκηνικό, με υψηλής ποιότητας ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, δίνουν το στίγμα της παράστασης.

Info

Έως 7/08
Πέμπτη έως Κυριακή 20:30
(Ώρα εισόδου κοινού: 19.00)

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Προπώληση εδώ