Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν από τις 10 έως και τις 17 Αυγούστου, έργα μπαρόκ, μουσικής δωματίου και άριες από την Όπερα.

Μια μοναδική συναυλία μουσικής μπαρόκ, με τον κόντρα τενόρο Νίκο Σπανάτη να συμπράττει με την Ορχήστρα Δωματίου του Φεστιβάλ Κυκλάδων απαρτιζόμενη, όπως κάθε χρόνο, από διακεκριμένους διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το φιλόμουσο κοινό στις 13 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων πραγματοποιείται για 15η χρονιά στο Θέατρο Απόλλων, στην Ερμούπολη της Σύρου. Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν από τις 10 έως και τις 17 Αυγούστου, έργα Μπαρόκ, μουσικής δωματίου και άριες από την Όπερα, σε συμπαραγωγή με την Εθνική Λυρική Σκηνή και συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννου Μαργαζιώτη, και με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, του Σύρος Πολιτισμός, της Τράπεζας της Ελλάδος, του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη.

Πηγή: www.popaganda.gr