Θέατρο, συναυλίες, stand up comedy – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης στο Ηρώδειο

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο τσελίστας Νίκος Βελιώτης εισβάλλουν ως «λύκοι» σε τραγούδια που αγάπησαν από την πρώτη τους εφηβεία μέχρι σήμερα, ερωτικά, ψυχεδελικά, μινιμαλιστικά. Στην τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, που παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο κοινό στο Ηρώδειο, κάνουν μια ήρεμη βόλτα σε τραγούδια-σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των τελευταίων δεκαετιών. Από τον Χατζιδάκι, τον Τσιτσάνη, τον Θεοδωράκη, τον Ξαρχάκο και τον Άκη Πάνου μέχρι τους Lost Bodies, τον Θάνο Ανεστόπουλο και τον Παύλο Παυλίδη.
Πέμπτη 30 Ιουλίου, 21:00
Aπό 8€ έως 45€
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Πανσέληνος στους Βράχους, με την Τάνια Τρύπη και τον Γιάννη Μπέζο

Μια επιλογή από τραγούδια από την δεκαετία του ’30 έως και σήμερα θα ερμηνεύσουν δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί, ο Γιάννης Μπέζος και η Τάνια Τρύπη και δύο επίσης σημαντικοί ερμηνευτές, ο Κώστας Θωμαΐδης και η Αντριάνα Μπάμπαλη.
Πέμπτη 30 Ιουλίου, 21:00
Είσοδος ελεύθερη με συνεισφορά τροφίμων
Θέατρο Βράχων

svg%3E

Katerine Duska & Leon of Athens

Katerine Duska & Leon of Athens στην Τεχνόπολη

Η Katerine Duska και ο Leon of Athens, δύο τραγουδοποιοί της σύγχρονης ποπ, θα συναντηθούν και θα ανέβουν μαζί για πρώτη φορά στη σκηνή της Τεχνόπολης στο κέντρο της πόλης και του καλοκαιριού, για μια βραδιά με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει  από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και μουσική που τους έχει εμπνεύσει. Τη συναυλία θα ανοίξει ο SneakyBlack.
Πέμπτη 30 Ιουλίου, 21:15
8€, 10€, 12€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η Ταράτσα του Φοίβου με special guests στο Θέατρο Άλσος

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και ο Alex de Paris μετακομίζουν το φετινό καλοκαίρι στο Θέατρο Άλσος με μια παράσταση «COVID 19 Edition» και πολλούς αγαπημένους καλεσμένους. Καλεσμένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Vassilikos.
Πέμπτη 30 Ιουλίου, 21:00
15€25€
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως

svg%3E

ΘΕΑΤΡΟ

Το τάβλι, του Δημήτρη Κεχαΐδη στη Σαρωνίδα

Δύο ήρωες, ο Φώντας, άνθρωπος της πιάτσας και ο Κόλιας πρώην αντιστασιακός και νυν λαχειοπώλης, ονειρεύονται να στήσουν μαζί μια κομπίνα, με στόχο τα μεγάλα κέρδη και την είσοδο στην υψηλή κοινωνία. Δύο χαρακτήρες αυθεντικοί, λαϊκοί, οικείοι, αναγνωρίσιμοι, τραγικοί και κωμικοί συνάμα, συνοψίζουν την ουσία της νεοελληνικής φιλοσοφίας. Μία κωμωδια με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση.
Πέμπτη 30 Ιουλίου, 21:15
12€ και 10€ (φοιτητικό – άνεργοι – ΑμεΑ)
Τριανόν Cinemax, Κεφαλληνίας 4, Σαρωνίδα

Περιμένοντας τον Γκοντό, του Σάμουελ Μπέκετ στο Κηποθέατρο Παπάγου

Το σπουδαίο έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, παραμένει συγκλονιστικά επίκαιρο, μέσα στην αφοπλιστική του αλήθεια σχετικά με τη διαχρονική προσπάθεια του ανθρώπου να λύσει το αίνιγμα της ίδιας του της ύπαρξης. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κακλέα.
Πέμπτη 30 Ιουλίου, 21:00
17€
Κηποθέατρο Παπάγου, Χολαργός

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Περίπατος, στην Επίδαυρο με τον Βασίλη Παπαβασιλείου

Μία εβδομάδα περιήγησης στα λιβάδια του θεάτρου και της ιστορίας με ξεναγό τον Βασίλη Παπαβασιλείου μας περιμένει από τις 27 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, στην περιοχή της Επιδαύρου. Μέσα σε πορτοκαλεώνες, γραφικές διαδρομές στη φύση και στάσεις σε ιστορικά μνημεία της αρχαιότητας, ο Βασίλης Παπαβασιλείου θα περιπλανηθεί σε γνωστά -και μη- μονοπάτια της ιστορίας του θεάτρου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Καθημερινά, 10:00 – 21:00
Κόστος προγράμματος: 160€, εναλλακτικά 15€ το δίωρο
Επίδαυρος

svg%3E

Διονύσης Ατζαράκης

CITY DRIVE-IN CINEMAΠαλικάρι, με τον Διονύση Ατζαράκη στο ΟΑΚΑ

Μία stand up comedy παράσταση με τον Διονύση Ατζαράκη ανεβαίνει για μία βραδιά στο City Drive-in στο ΟΑΚΑ. Ένας μονόλογος με όλα τα κείμενα που αγαπήσατε ή και βαρεθήκατε. Opening act ο Πάρις Ρούπος.
Πέμπτη 30 Ιουλίου, 21:00
10€ – 30€
ΟΑΚΑ, Κηφισίας 37, Αθήνα

Πηγη: www.monopoli.gr