Βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη του 1971, μία μέρα πριν από την κατεδάφιση του θεάτρου Βάισμαν. Ένα μεγάλο πάρτι ετοιμάζεται για να τιμήσει τη μακρά πορεία του θεάτρου. Και εκεί εμφανίζονται τα ηλικιωμένα μέλη ενός γυναικείου συγκροτήματος που ακούει στο όνομα Follies, τριάντα χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση. Το βράδυ κυλάει γεμάτο αναμνήσεις, αλκοόλ και πολλά ψέματα που θα κάνουν τη ζωή τους να φαίνεται πιο λαμπερή.

Πρόκειται για την ιστορία του θρυλικού μιούζικαλ του Stephen Sondheim που έχει χαρακτηριστεί ως το μπλόκμπαστερ του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου με 7 βραβεία Τόνυ να το ακολουθούν. Σήμερα, ανεβαίνει πρώτη φορά από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας και μάλιστα από έναν καλό Βρετανό σκηνοθέτη, τον Ντόμινικ Κουκ. Πρωταγωνιστούν σημαντικά ονόματα του αγγλικού θεάτρου, όπως η Ιμέλντα Στώντον, ο Πήτερ Φορμπς, ο Φίλιπ Κουάστ και η Τζέηνι Ντη στους κεντρικούς ρόλους. Μαζί τους, μία 20μελής ορχήστρα.

Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το μιούζικαλ «Follies» σε απευθείας μετάδοση από το Olivier Theatre του Λονδίνου στο Μέγαρο Μουσικής και να μας μεταφέρει σε όλη τη λάμψη της χρυσής εποχής του μιούζικ χολ και του καμπαρέ. Το γνωστό μιούζικαλ επιστρέφει στη βρετανική πρωτεύουσα ύστερα από 15 χρόνια και εμείς θα το δούμε σε ζωντανή προβολή το βράδυ, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Info

16 Νοεμβρίου 2017
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333
Ώρα 21:00. Μέγαρο Μουσικής, Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, 210 72.82.333. Με αγγλικούς υπότιτλους. 8 € (φοιτητικά, AMEA) και 15 €

 

πηγή: tospirto.net