Δύο ιδιαίτερες βραδιές έχει ετοιμάσει ο Φοίβος Δεληβοριάς στο πλαίσιο ενός νέου φεστιβάλ που κάνει την εμφάνιση του στην Αθήνα.

Το Φεστιβάλ Ανάδυση θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 7 και Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στο βιομηχανικό πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α που βρίσκεται στο Βοτανικό. Το ΠΛ.ΥΦ.Α είναι ένας νέος χώρος στην καρδιά της πόλης που έχει ως στόχο να γίνει ένα ανεξάρτητο καταφύγιο καλλιτεχνικών ομάδων. Οι δυο αυτές συναυλίες είναι οι πρώτες που γίνονται επίσημα εκεί.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται και προσπαθεί να αναδείξει νέες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, διαλέγοντας τους πιο αξιόλογους μουσικούς της γενιάς τους.

Επομένως, η Πέμπτη, η πρώτη ημέρα του του φεστιβάλ είναι αφιερωμένη στην ηλεκτρονική, ποπ και ραπ μουσική με ένα  γυναικείο line-up και καλεσμένες τις Sophie Lies (μαζί της πάνω στην σκηνή θα είναι ο Στέφανος Μουρούτσος και ο Ορέστης Πετράκης), Δεσποινίς Τρίχρωμη μαζί με την συμμετοχή των Nalyssa Green και  Tango with Lions ενώ την βραδιά κλείνουν δυο ανερχόμενες Ελληνίδες ράπερ, η Σέμελη και η Penny.

Την Παρασκευή, η ατμόσφαιρα αλλάζει σε πιο pop/rock, blues και country ρυθμούς αλλά και νέες παραδοσιακές και λαϊκές προτάσεις. Θα εμφανιστούν, ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος μαζί με τον Γιώργο Παπουτσή  σε ένα ακουστικό σετ, οι Δημήτρης Μπάκουλης και Γεράσιμος Παπαδόπουλος, με μια κιθάρα και ένα ούτι και τέλος ο Γιάννης Παπαγεωργίου με την συνοδεία των Γιάννη Κονταράτο και  Λάμπρο Παπανικολάου και με διάθεση για ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια. Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα προλογίζει και θα συμμετέχει και τις δυο ημέρες.

Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α 

Κορυτσάς 39, Αθήνα

Εισιτήρια από 8€

Προπώληση: VIVA.GR