6 Κορυφαίοι Έλληνες κιθαριστές από τον ευρύ χώρο της Jazz & Fusion Μουσικής συμμετέχουν στο 1ο Jazz Solo Guitar Festival που παρουσιάζει το «Jazzet Café» την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργανώνεται ένα φεστιβάλ, το οποίο θα επικεντρωθεί στην κιθαριστική τεχνοτροπία και τεχνογνωσία, στην συνθετική αντίληψη και στην αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της σύγχρονης κιθάρας.

Οι κιθαριστές και συνθέτες Μάκης Αμπλιανίτης, Απόστολος Λεβεντόπουλος, Γιώργος Λιμάκης, Τάκης Μπαρμπέρης, Μπάμπης Τυρόπουλος και Λευτέρης Χριστοφής θα ανέβουν στη νέα τζαζ σκηνή του Jazzet Cafe και ο καθένας ξεχωριστά θα παρουσιάσει το προσωπικό του κιθαριστικό τρόπο παιξίματος, τεχνικής και ηχοχρώματος.

Ένα διήμερο τζαζ φεστιβάλ αφιερωμένο στη σύγχρονη κιθάρα αυτήν κάθε αυτήν, όπου η «υψηλή» μουσική δεξιοτεχνία των κιθαριστών της θα συναρπάσει το φιλότεχνο ακροατήριο.

Παράλληλα με το 1st Jazz Solo Guitar Festival 2018, στη γκαλερί ArteGa του Jazzet Café παρουσιάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας «Jazz Moments» του Ανδρέα Ζαχαράτου.

Το πρόγραμμα εμφανίσεων:

Παρασκευή 26/10/18, 22:00

Γιώργος Λιμάκης
Μπάμπης Τυρόπουλος
Λευτέρης Χριστοφής

Σάββατο 27/10/18, 22:00

Μάκης Αμπλιανίτης
Απόστολος Λεβεντόπουλος
Τάκης Μπαρμπέρης
1st jazzsolo guitar fest white

Info:

Παρασκευή 26 & Σάββατο 27 Οκτωβρίου

Jazzet Café – ArteGa – Music Center Athens
Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι
210 5815626

Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.
Είσοδος: 5 ευρώ

 

πηγή: ogdoo.gr