Νέος Διαγωνισμός!

Οι ακροατές του Μέντα 88 κερδίζουν 3 κορυφαία βιβλία από τις εκδόσεις Πατάκη.

Συντονιστείτε κάθε απόγευμα στην εκπομπή της Βάσιας Ρεντούμη 18.00 – 21.00  και κερδίστε.

1 τυχερός / τυχερή κερδίζει 3 απο τους παρακάτω τίτλους.

Η κλήρωση θα γίνεται στο τέλος της εκπομπής και οι νικητές θα ειδοποιούνται με mail.

Τα βιβλία που κερδίζετε:

«Καταγωγή ή οι ιστορίες των άλλων» του Νικόλα Α. Σεβαστάκη

Ένα µυθιστόρηµα για τις αποσιωπήσεις της Ιστορίας και το πώς τα τραύµατα περνούν από γενιά σε γενιά, για το δέος προς το παρελθόν που µπορεί να γίνει βρόγχος ή εφαλτήριο, για την αναζήτηση της προσωπικής ταυτότητας µέσα από «τις ιστορίες των άλλων».

«Μεταποίηση» του Δημοσθένη Παπαμάρκου

Νέα έκδοση της συλλογής «Μεταποίηση» έντεκα χρόνια μετά την πρώτη της κυκλοφορία. Ένας νεκρός που εξαναγκάζεται σε ανάσταση για να θεραπεύσει την απελπισία του αδελφού του, ένας μεταλλωρύχος που επιχειρεί να κρύψει τη μοναξιά του μέσα στο σκοτάδι των στοών, ένας ταριχευτής που μεταποιώντας σώματα νεκρών ζώων προσπαθεί να συνθέσει το χιμαιρικό σώμα της αγάπης, ο αρχηγός ενός θιάσου τεράτων που αναζητά την ευλογία ξεχασμένων θεών, ένας Μακεδόνας στρατιώτης που διαπιστώνει πως ο δρόμος του νόστου περνάει πάντοτε μέσα από τον Άδη.

«Πράγματα που σκέφτεται η παρθένος Μαρία καπνίζοντας κρυφά στο μπάνιο», η συλλογή διηγημάτων της Αλεξάνδρας Κ*

Γυναίκες που παρατηρούν άνδρες, γυναίκες που παρατηρούν γυναίκες, παιδιά που παρατηρούν άνδρες και γυναίκες να παίζουν ένα άνισο παιχνίδι. Είκοσι ιστορίες για καλές µαθήτριες, σκυμμένες πάντα πάνω από µια λάθος εξίσωση.

«Επί κλίνης κρεμάμενος», η νέα ποιητική συλλογή του Δημήτρη Καταλειφού

Κυρίαρχο σκηνικό των ποιηµάτων αυτών αποτελεί το κρεβάτι, ή καλύτερα «η κλίνη», µε τις ποικίλες µορφές που αυτή παίρνει διέποντας τη ζωή µας από τη γέννηση έως και τον θάνατο. Με τον ήρωα ―ή εµένα― διαρκώς παρόντα και «κρεµάµενο», η κλίνη αναδεικνύεται σε σιωπηλό µάρτυρα και καταφύγιο στη διαδροµή σώµατος, µνήµης και ονείρων.
Δ. Κ

Για να μπείτε στην κλήρωση, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής.

Καλή επιτυχία!