Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, σκηνοθέτης της σειράς Αγριες Μέλισσες και οι «Θεατρικές Σκηνές» ενώνουν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας αποκλειστικά στο youfly.com μια ολοκαίνουρια πρωτότυπη μίνι σειρά με τίτλο 30” (30 seconds) σε ιδέα και σενάριο της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 1η Μαίου στις 21.00 με τα πρώτα 2 επεισόδια στο https://youfly.com/athens/tv/act/704005780004667392/30”-30-Seconds
 
Τελικά έχουμε δύο ζωές.
 
Η μια διαρκεί 24 ώρες και η άλλη 30’’. Εσύ ποιά θα διαλέξεις;
 
Με αυτό το μότο ξεκινάει η ιστορία δύο ανθρώπων, ενός άντρα και μιας γυναίκας που γνωρίζονται τυχαία μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης σε καιρό υποχρεωτικού εγκλεισμού. Ακολουθεί ό ένας τον άλλον και γρήγορα αναπτύσσουν μια διαδικτυακή σχέση, εντελώς διαφορετική από αυτές που συνάπτουμε σε φυσιολογικές συνθήκες καθημερινότητας.
 
Εντεκα επεισόδια διάρκειας ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας… Μίας ιστορίας για δύο ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν γνωριστεί ποτέ. Τι συμβαίνει όμως όταν η ζωή όπως την γνωρίζουμε δεν υπάρχει πια; Τι θα συμβεί πίσω από δύο κλειδωμένες πόρτες όταν η ζωή των 30¨ πάρει τα ηνία; Και μήπως τελικά τα 30¨ για αυτούς τους ανθρώπους είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό story στα social media; Όπως ένα μυστικό που μοιράζονται χωρίς να το ξέρουν;
 
Το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα ολοκληρώθηκε εξ αποστάσεως όσο βρισκόμαστε όλοι σε κατάσταση εγκλεισμού. Γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε εσωτερικούς χώρους, χωρίς να χρειαστεί κανείς να βγει από το σπίτι του. Ακόμα και η γνωριμία και συνεργασία των συντελεστών για αυτό το project έγινε διαδικτυακά.
 
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ζαχαρούλα Βαλαβάνη και ο Αλέξανδρος Δαβιλάς. Οι δύο ηθοποιοί γίνονται οι ήρωες που ερμηνεύουν δημιουργώντας social accounts με πραγματικούς ακολούθους και αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Ζουν έναν έρωτα με καθημερινές ανθρώπινες στιγμές, πολύ συναίσθημα, ανατροπές, καρμικές συμπτώσεις, συγκίνηση και γέλιο που κάνουν τον τηλεθεατή να ταυτιστεί και ενδεχομένως να αναθεωρήσει κάποια δεδομένα της ζωής του.
 
Στο τέλος όμως θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα επιλέξουν να παραμείνουν στην πλασματική και όμορφη  virtual ζωή των 30’’ ή θα κάνουν το βήμα να προχωρήσουν στην πραγματική που έχει 24 ώρες αλλά και τον κίνδυνο καθημερινής τριβής και προβλημάτων.
 
Η πρεμιέρα των 2 πρώτων επεισοδίων της σειράς θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαίου στις 21.00 στο youfly.com χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Κάθε μέρα θα ανεβαίνουν καινούρια επεισόδια, ενώ οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τη σειρά 24 ώρες των 24ώρο.
 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΔΕΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΟΥΡΤΖΗ-ΑΥΓΗ ΒΑΓΙΑ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ  ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΥΚΑΤΟΥ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΒΙΛΑΣ