Επιλεγμένες παραστάσεις, στιγμιότυπα και βίντεο με τους χορευτές, από το αριστουργηματικό ρεπερτόριο του μεγάλου Alvin Ailey, είναι τώρα δωρεάν διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

 Με εφαλτήριο τη Νέα Υόρκη, το πρώτο «πολυπολιτισμικό χοροθέατρο», το χορευτικό συγκρότημα-θρύλος του Alvin Ailey – αναδείχθηκε στον σημαντικότερο πρεσβευτή της σύγχρονης αμερικανικής δημιουργίας, περιοδεύοντας σε 75 χώρες, όπου το αποθέωσαν περισσότεροι από 25.000.000 θεατές σε 200 διαφορετικές παραστάσεις.
 Πνεύμα, εμπειρία, πάθος, ευελιξία, δύναμη και ταλέντο, συγκροτούν ένα από τα πιο διάσημα χορευτικά σύνολα του κόσμου, που συνεχίζει να διασώζει και να εμπλουτίζει την αμερικανική χορευτική παράδοση!

svg%3E

Το αριστουργηματικό, «κλασικό» πλέον ρεπερτόριο του μεγάλου Alvin Ailey που έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο είναι τώρα προσβάσιμο και δωρεάν στο διαδίκτυο με επιλεγμένες παραστάσεις, στιγμιότυπα παραστάσεων και βίντεο με τους χορευτές.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιστορικές, αλλά και τις νέες τους παραστάσεις στο Instagramστο Facebook,ή στο Alvin Ailey American Dance Theater στο YouTube.

Πηγή: www.monopoli.gr