Το κλασικό μίνι φιλμ «Blood On The Dance Floor» του Μάικλ Τζάκσον αποκτά νέα πλάνα με τη συνδρομή των χορευτών της ομάδας Cirque du Soleil.

Το βίντεο με τίτλο «Blood on the Dance Floor 2017» που έχει πάρει την έγκριση των κληρονόμων-διαχειριστών (οι οποίοι ενίσχυσαν το συμβόλαιό τους με τη Sony!) και έχει χορογραφηθεί από τον Jamie King, περιλαμβάνει και πλάνα της παράστασης «Michael Jackson One» από το Cirque du Soleil και του αρχικού κομματιού «Blood on the Dance Floor».

Στις σκηνές χορεύουν οι ακροβάτες-αθλητές του πιο διάσημου τσίρκου στον κόσμο, του Cirque du Soleil, που παρουσιάζουν μια παράσταση-αφιέρωμα στα γενέθλια του βασιλιά της ποπ. Το «Blood on the Dance Floor» κυκλοφόρησε το 1997 στο remix άλμπουμ «Blood on the Dance Floor: HIStory in the Mix». Το τραγούδι αναφέρεται σε μια γυναίκα-αράχνη με το όνομα «Susie», που ξελογιάζει τον Τζάκσον πριν τον μαχαιρώσει.

Μέσα στο 2017 είδαμε και το ντεμπούτο του 3D μουσικού κλιπ «Thriller» (1983), από τον σκηνοθέτη Τζον Λάντις, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Μαζί με την πρεμιέρα του 3D βίντεο έγινε και η προβολή του ντοκιμαντέρ «Thriller Making of Michael Jackson».

πηγή: tospirto.net