Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών απογειώνει το Ελληνικό Rock με τραγούδια των Socrates, Τρύπες, Παπακωνσταντίνου, Σιδηρόπουλου και πολλών άλλων στην μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο ελληνικό Rock, με τίτλο «Classic Rock 4». Και φυσικά από μία rock συναυλία δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Πυξ Λαξ, ο Διονύσης Τσακνής και ο Βαγγέλης Γερμανός, που θα εμφανιστούν επίσης ζωντανά στο Ηρώδειο, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

 Για πρώτη φορά στο Ηρώδειο το ηλεκτρισμένο Ελληνικό Rock σε συμφωνικό ήχο!

To Classic Rock, το project  που ένωσε την ροκ με τον συμφωνικό ήχο, μετά από τρεις συνεχόμενες sold out χρονιές, επιστρέφει και αφιερώνεται στην ελληνική rock σκηνή που θα ακουστεί για πρώτη φορά στο Ηρώδειο στην συμφωνική της διάσταση. Οι αυθεντικές ροκ φωνές των Πυξ Λαξ, Διονύση Τσακνή, Βαγγέλη Γερμανού, με την δύναμη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, θα ερμηνεύσουν  τις μεγάλες τους επιτυχίες έτσι όπως δεν τις ξανακούσατε ποτέ.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Βιολιά, κοντραμπάσα, τύμπανα, τρομπέτες, κόρνα, 45 κλασικά όργανα αναμιγνύονται με τον ηλεκτρικό ήχο και δυναμιτίζουν την φαντασία και τις αισθήσεις μας.

Τραγούδια όπως Μοναξιά μου Όλα, Πούλα με, Γυρίζω τις Πλάτες μου στο Μέλλον, Φτιάξε Καρδιά μου το δικό σου Παραμύθι, Ο Κηπουρός, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Ο γιος του Ανέμου, Ανεμολόγιο, StarvationRock n‘ Roll στο κρεββάτι, Ταξιδιάρα Ψυχή θα ακουστούν σε μια original συμφωνική εκδοχή.

 Το μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού σας περιμένει γεμάτο μαγεία και ανεπανάληπτο ήχο στο Ηρώδειο.

Μια μοναδική βραδιά, μια μοναδική ευκαιρία για να ακούσετε τις αυθεντικές φωνές,  τους αγαπημένους ερμηνευτές σε κλασσικές rock επιτυχίες με κρυστάλλινο κλασσικό ήχο.

 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία:Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα έναρξης:21:00
Καλλιτέχνης:κρατική ορχήστρα αθηνών, Πυξ Λαξ, Διονύσης Τσακνής, Βαγγέλης Γερμανός
Χώρος:Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα
Σημεία Προπώλησης:www.ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 210 7234567, σε όλα τα PUBLIC, στα εκδοτήρια της ticket services ή του Ελληνικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου 39 και στα ταμεία του Ηρωδείου
Τιμή εισιτηρίου:Κάτω Διάζωμα: VIP 73€, Α’ Ζώνη 63€, Β’ Ζώνη 53€, Γ’ Ζώνη 43€, Άνω Διάζωμα: Αριθμημένες: Δ΄ Ζώνη 37€, Ε’ Ζώνη 32€, ΣΤ’ Ζώνη 27€ , Φοιτητικά/Ανέργων 25€ Στην ΣΤ’ Ζώνη σε περιορισμένο αριθμό
Πληροφορίες Χώρου:Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα, Επικοινωνία: 21 0324 1807