Η Deutsche Grammophon (DG), η πιο παλιά δισκογραφική εταιρία παγκοσμίως, με αφορμή την 120η επέτειό της, πραγματοποιεί μια σειρά πρωτοφανών, φιλόδοξων και μαζικών ενεργειών σε διεθνές επίπεδο για να γιορτάσει το ένδοξο παρελθόν, το δυναμικό παρόν αλλά και το πολλά υποσχόμενο μέλλον του Yellow Label.

Στην ιστορία της, η Deutsche Grammophon έχει παραμείνει αφοσιωμένη στην κουλτούρα, την καινοτομία, τη μουσική και τις τέχνες, ενώ κατά τη διάρκεια του 2018/2019 θα παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη γιορτή, τονίζοντας τη σημασία της κουλτούρας πίσω από την κλασική μουσική με τη βοήθεια καλλιτεχνών που συμβάλλουν στην αναγέννησή της.

«Συγκλονιστικές στιγμές για την κλασική μουσική» παρατήρησε ο Dr Clemens Trautmann, πρόεδρος στην Deutsche Grammophon: «Η 120η επέτειος της Deutsche Grammophon έχει να κάνει με την κοινοποίηση της συναισθηματικής δύναμης και εκφραστικής ομορφιάς που αποπνέεται από την κλασική μουσική, σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο παγκοσμίως. Οι ιδρυτές του Yellow Label χρησιμοποίησαν καινοτόμο τεχνολογία με σκοπό να εμπνεύσουν εκατομμύρια κόσμο και – μαζί με την οικογένεια καλλιτεχνών μας – είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησαν καθώς εντάσσουμε το ήδη υπάρχον αλλά και το μελλοντικό κοινό μας στην καμπάνια του DG120».

Το προσεκτικά σχεδιασμένο αυτό πρόγραμμα διαθέτει διαφόρων ειδών δραστηριότητες, events, σπάνιους θησαυρούς και ένα νέο ιδιαίτερο προϊόν που θα προσελκύσει φανς από όλον τον κόσμο.
deutche

Το DG120 διαθέτει:

• Παγκόσμια σειρά DG120 gala συναυλιών με καλλιτέχνες της DG, συμπεριλαμβανόμενης μιας ιστορικής συναυλίας στη θρυλική απαγορευμένη περιοχή του Πεκίνου.

• Ειδικές DG120 εκδόσεις των Cult Yellow Lounge Club Nights προγραμματισμένες για Πεκίνο, Χονγκ-Κονγκ, Σεούλ, Σανγκάη, Ταϊπέι και Τόκυο

• The Shellac Project: Ακυκλοφόρητα τραγούδια ψηφιοποιημένα από την DG σε συνεργασία με την Google Arts & Culture, ανάμεσά τους ηχογραφήσεις από Louis Armostrong & Leo Tolstoy κ.α.

• 120 χρόνια δισκογραφικής ιστορίας διαθέσιμη με την κυκλοφορία του deluxe box set DG120 και ενός box 7 CD με τα 120 σημαντικότερα έργα της DG

 

πηγή: ogdoo.gr