Χαβιέ Μπαρδέμ και Σάλμα Χάγιεκ σε ένα συγκινησιακό δράμα και ο Τζέραρντ Μπάτλερ κόντρα σε έναν κομήτη έρχονται στους κινηματογράφους αυτήν την εβδομάδα.

Συναισθηματικό δράμα με τους Χαβιέ Μπαρδέμ, Ελ Φάνινγκ και Σάλμα Χάγιεκ. Κατά τη διάρκεια μιας μέρας στη Νέα Υόρκη, μια κόρη προσπαθεί να φροντίσει τον κατάκοιτο πατέρα της, ο οποίος βρίσκεται σε μια ψυχολογικά απελπιστική κατάσταση, καθώς οι σκέψεις του χάνονται μεταξύ λογικής, ονείρων και αναμνήσεων.

 

 
 

Ακαταμάχητος

Ο Στιβ Καρέλ ρίχνεται στην πολιτική αρένα με ξεκαρδιστικές συνέπειες. Η κωμωδία δια χειρός Τζον Στιούαρτ, διάσημου Αμερικάνου κωμικού και επί χρόνια παρουσιαστή της εκπομπής «Daily Show», θέλει ένα φιλόδοξο οργανωτή πολιτικής επικοινωνιακής στρατηγικής να αναλαμβάνει καθήκοντα στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών. Μόλις πιάνει δουλειά θα εντοπίσει εκείνον που πιστεύει πως θα αποτελέσει τον ιδανικό υποψήφιο του κόμματος. Έναν πρώην πεζοναύτη, ο οποίος παρά τις απολιτίκ απόψεις του, είναι ένας εκκολαπτόμενος λαϊκός ήρωας με όλα τα φόντα να φτάσει στην κορυφή. Μέχρι τη στιγμή, βέβαια, που όλα πάνε στραβά.

 

Greenland: Το Τελευταίο Καταφύγιο

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ προσπαθεί να σώσει την οικογένειά του από την απειλή ενός κομήτη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανθρωπότητα, καθώς ένας κομήτης απειλεί τη Γη με αφανισμό. Ο Τζον όμως έχει μονάχα μία αποστολή, να προστατέψει τη γυναίκα και το γιο του αναζητώντας το καταφύγιο που θα τους σώσει τη ζωή, παρά τα ανυπέρβλητα εμπόδια που συναντά στο διάβα του.

 

Scooby-Doo!

Η αγαπημένη animation παρέα που ξετρυπώνει στοιχειωμένα μυστήρια επιστρέφει. Ο Σάγκι και ο αχώριστος τετράποδος φίλος του Σκούμπι Ντου έρχονται στο προσκήνιο στην ταινία κινουμένων σχεδίων που επικεντρώνεται στην ιστορία της ξεχωριστής φιλίας τους. Όλα ξεκινούν όταν άγνωστοι απαγάγουν τον Σάγκι και τον Σκούμπι Ντου, με τους κολλητούς τους Φρεντ, Βίλμα και Δάφνη να αναλαμβάνουν την αποστολή διάσωσής τους.

 

Οι Άγνωστοι Αθηναίοι

Ντοκιμαντέρ της Αγγελικής Αντωνίου για τα αδέσποτα της πρωτεύουσας. Ένα οδοιπορικό έξι ετών στα στενά του ιστορικού κέντρου, όπου άνθρωποι οι οποίοι ζουν εκεί εξιστορούν περιστατικά από τη συναναστροφή τους με τα σκυλιά που κατοικούν στην καρδιά της πόλης.

 

Ιουλιέτα των Πνευμάτων

Κωμωδία φαντασίας του Φεντερίκο Φελίνι υποψήφια για δύο Όσκαρ. Με τη βοήθεια του μυστικισμού, των αναπολήσεων και των οραμάτων, μια μεσήλικη γυναίκα βρίσκει το θάρρος να εγκαταλείψει το σύζυγό της ο οποίος την απατάει.

 

Το Τραγούδι του Δρόμου

Κλασικό φιλμ του Ινδού auteur Σατγιαζίτ Ρέι. Ένας πάμφτωχος ιερέας και ποιητής, εγκαταλείπει τα δύο παιδιά και τη γυναίκα του στο χωριό της Βεγγάλης όπου ζουν, με την ελπίδα να βρει μια δουλειά που θα τους προσφέρει καλύτερη ζωή.

 
Συντάκτης: Γιάννης Καντέας- Παπαδόπουλος
Πηγή: www.athinorama.gr