Στην φεγγαρόφωτη σκηνή του Gazarte Roof Stage, επιστρέφει ο «άνθρωπος-νησί» Μανώλης Φάμελλος την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, μετά από πολύμηνη απουσία στην ανεμοδαρμένη του νοητή βραχονησίδα.

Μία επίμονη ίωση θα κρατήσει τη Δήμητρα Γαλάνη μακριά από τη σκηνή μας μεθαύριο… Το ραντεβού θα ανανεωθεί πάραυτα αλλά η παράσταση  θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Το βράδυ της Παρασκευής στο πλευρό του Μανώλη (όχι της Δήμητρας) θα προστρέξουν εκτάκτως οι αποκλειστικές αδελφές νοσοκόμες Πένυ Μπαλτατζή και Νατάσσα Μποφίλιου.

Εν τω μεταξύ το ομώνυμο τραγούδι του, (άλλο ένα από τα 12 εικονογραφημένα επεισόδια χωρίς πλοκή, που αποτελούν το album «Η ζωή ήταν σήμερα»), κυκλοφορεί ανέμελο στην ναρκοθετημένη θάλασσα του διαδικτύου. Τα τραγούδια αυτού του δίσκου, που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες σε βινύλιο, θα έχουν την τιμητική τους στην θεματική βραδιά αλλά και άλλα πολλά της τεθλασμένης του διαδρομής.

Παραστάτης στο πλευρό του σε μια από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις της δεκαετίας στέκεται η πάντα ετοιμοπόλεμη ορχήστρα του των αρίστων, προάγγελος της αλάνθαστης ορχήστρας ρομπότ που σύντομα θα συνοδεύει όλους τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, αποτελούμενη από τους Θάνο Μιχαηλίδη στα τύμπανα, Κώστα Γιαννίρη στο μπάσο, Αλέκο Βουλγαράκη στην κιθάρα, Στέφανο Δανιηλίδη στα πλήκτρα και στο ακορντεόν και Βαγγέλη Κατσαρέλη στην τρομπέτα.

Στην βαριά αρρενωπή ατμόσφαιρα κρίνεται απαραίτητη  η αιθέρια (κι όμως σταθερή) παρουσία της Lou is στο τραγούδι που προσδίδει ένα φωτεινό τόνο στην συνήθως κατηφή παρέα.

 **********************************

 Μανώλης Φάμελλος

«Ο άνθρωπος νησί»

Φιλική συμμετοχή: Νατάσσα Μποφίλιου και Πέννη Μπαλτατζή

Ώρα προσέλευσης: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ VIVA.GR

Προπώληση : 

Ηλεκτρονικά: VIVA.GR

Τηλεφωνικά: 11876

Φυσικά Σημεία: Viva Spots 

Τιμές Εισιτηρίων: Free Seating: 15 ευρώ

Αριθμημένα τραπέζια: 18 ευρώ