Η Tribeca και το YouTube συνεργάζονται με τα 20 μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου και λανσάρουν ένα 10ήμερο ψηφιακό φεστιβάλ ταινιών στην πλατφόρμα του YouTube!

 Με την ακύρωση όλων των μεγάλων φεστιβάλ κινηματογράφου στο κόσμο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η ανάγκη για καλό σινεμά δυναμώνει. Μια υπέροχη πρωτοβουλία πήρε το Φεστιβάλ της Τριμπέκα, το οποίο, σε συνεργασία με το YouTube, λανσάρει το πρώτο παγκοσμίως ψηφιακό κινηματογραφικό φεστιβάλ, που θα κρατήσει 10 μέρες και θα στριμάρεται δωρεάν, από την πλατφόρμα του YouTube.

«We Are One»

To «We Are One», όπως ονομάζεται, θα περιλαμβάνει προγράμματα με ταινίες, από τα 20 μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, τα οποία ακυρώθηκαν φέτος, λόγω κορονοϊού. Ανάμεσά τους, το Φεστιβάλ των Καννών, του Βερολίνου, της Βενετίας, του Sundance, του Τορόντο, της Tribeca, του Annecy, του Λοκάρνο, του Κάρλοβι-Βάρι, του Τόκιο, του Σίδνεϊ και πολλά άλλα.

φεστιβάλ-Καννών-741x486-1-650x426

Ο Σπάικ Λι, θα ήταν ο φετινός Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών

Σχετικά με το event

Το online φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο YouTubeαπό τις 29 Μαΐου, έως και τις 7 Ιουνίου 2020 και θα μπορείς να το παρακολουθήσεις δωρεάν, χωρίς καθόλου διαφημίσεις.

Θα περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, μουσική, κωμωδία και συζητήσεις στα πάνελ. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί τα προγράμματα με τις ταινίες, τις οποίες αναλαμβάνει το κάθε φεστιβάλ ξεχωριστά για το πρόγραμμά του. Η ανακοίνωση αναμένεται στις επόμενες μέρες.

Πηγή: monopoli.gr