Το Netflix μάς έδωσε μία πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο θρίλερ, με τίτλο «Beckett» που γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Μέχρι πρότινος, η ταινία ήταν γνωστή ως «Born to Be Murdered», φαίνεται όμως ότι άλλαξε ο τίτλος όταν το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας τον Οκτώβριο του 2020.

Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2021, γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τα Τρίκαλα, τα Ζαγόρια, τα Μετέωρα και τη Καλαμπάκα. Μάλιστα, τον Μάρτιο του 2019 η πλατεία Συντάγματος είχε κλείσει για κάποιες μέρες για τα γυρίσματα.

Το σενάριο είναι του Κέβιν Ράις και αφηγείται την περιπέτεια ενός ζευγαριού, του Μπέκετ (Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον) και της Έιπριλ (Αλίσια Βίκαντερ), οι οποίοι έρχονται στα Τρίκαλα για διακοπές και πέφτουν θύματα μίας βίαιης συνωμοσίας με τραγικές συνέπειες.

 Στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix λοιπόν βλέπουμε τον Μπέκετ (Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον) καλυμμένο με αίματα μέσα σε μία διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν έμειναν εκεί, αφού ο λογαριασμός NetflixFilm στο Twitter, δημοσίευσε και την πρώτη επίσημη φωτογραφία από την ταινία, που απεικονίζει τον Μπέκετ να στέκεται σε έναν σταθμό του τρένου -και συγκεκριμένα στην αποβάθρα της Ομόνοιας- να κοιτά τρομαγμένος πίσω του, ενώ είναι βαριά τραυματισμένος.

Δείτε το τρέιλερ