Γυρίζουμε πίσω στο χρόνο και ανοίγοντας το ιστορικό τους αρχείο οι θεατρικές επιχειρήσεις Λεμπέση παρουσιάζουν σε online streaming  αυτό το Σαββατοκύριακο, την παράσταση θρύλο «Ο Αμπιγιέρ» του Ρόναλντ Χάργουντ, που ήρθε για να μείνει, με μία πλειάδα κορυφαίων συντελεστών, που ο καθένας στο είδος του σημείωσαν και σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες. Ο Αμπιγιέρ (Τhe dresser ) του Ρόναλντ Χάργουντ  ανέβηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας τη  σεζόν 1989 -90 στο θέατρο Αθήναιον – νυν Τζένη Καρέζη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου με Σερ τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νόρμαν τον Νικήτα Τσακίρογλου και Λαίδη την Ελένη Χατζηαργύρη. Σημείωσε τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία και η παράσταση έμεινε στην ιστορία του θεάτρου.
Είναι ένα έργο χαρακτήρων, που περιγράφει την ιδιόμορφη σχέση ανάμεσα σε ένα βετεράνο διάσημο σαιξπηρικό ηθοποιό και τον αφοσιωμένο Αμπιγιέρ του.
Παρακολουθούμε τον κόσμο του θεάτρου μέσα από την σχέση εξάρτησης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δυο τους. Γινόμαστε μάρτυρες καταστάσεων που κατακλύζονται από έντονα συναισθήματα. Αφοσίωση,  εγωισμός, αχαριστία, απόρριψη, εγκατάλειψη, μοναξιά. Για ηλεκτρονικά εισιτήρια viva.gr