Το όνομα αυτού, Voyager Station, και πρόκειται για ένα ξενοδοχείο διαφορετικό από τα άλλα, αφού θα ανοίξει στο… διάστημα. Το νέο αυτό ξενοδοχείο πρόκειται να κατασκευαστεί από την  πρώτη μεγάλης κλίμακας κατασκευαστική εταιρία στο διάστημα. Η κατασκευή του θα ξεκινήσει το 2026 και το 2027 θα το επισκεφτούν οι πρώτοι επισκέπτες.
Όταν ανοίξει, το περιστρεφόμενο ξενοδοχείο θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 440 επισκέπτες, ενώ το σχήμα του σαν δαχτυλίδι που περιστρέφεται θα δίνει στον σταθμό βαρύτητα ίση με το 1/6 της γης.
Λόγω του ότι το συνολικό κόστος είναι υψηλό, οι περισσότεροι υποθέτουν ότι ο διαστημικός τουρισμός θα είναι κάτι που θα μπορούν να κάνουν μόνο οι πολύ πλούσιοι, κάτι που θα ισχύει σε πρώτη φάση. Στη συνέχεια, όμως, το Gateway Foundation έχει στόχο να κάνει τα διαστημικά ταξίδια προσβάσιμα για όλους.
Το Voyager Station, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει εκτός από διαμονή και εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήριο, ακόμη και χώρους επιστημονικής έρευνας. Ο στόχος είναι να αφήνει την αίσθηση πολυτελούς ξενοδοχείου με άνετο εσωτερικό κι όχι φουτουριστικό design, όπως βλέπουμε συνήθως στον κινηματογράφο.