Δύο μοναδικές συναυλίες, τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021.

Οι ΜΕΛΙSSES έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1200 live στα 12 χρόνια τους, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στο Θέατρο Άλσος και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του όπως «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό» αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

svg%3E

Οι ΜΕΛΙSSES αγαπάνε τη μουσική και ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο. Το 2019 το τραγούδι «Δεν Έχω Ιδέα» κατακτά την νο1 θέση στο επίσημο ραδιοφωνικό chart της χρονιάς (Official IFPI  Top 200 Airplay Chart), ενώ το 2020 είναι η χρονιά τους μιας και κατακτούν πάλι την νο1 θέση με το τραγούδι «Μισή Καρδιά» αλλά και την νο2 θέση με το duet του Χρήστου Μάστορα και του Δημήτρη Μπάση «Ένα Λεπτό».

Όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούνται έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής  με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής. Πριν λίγους μήνες μάλιστα κυκλοφόρησαν και το νέο τους album με τίτλο ΜΕΛΙSSES DUETS που περιλαμβάνει 24 ντουέτα με 11 σημαντικούς τραγουδιστές από όλο το φάσμα της μουσικής, από rap και pop, μέχρι λαϊκό και δημοτικό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία:Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Ιουλίου 2021
Ώρα έναρξης:21:00
Καλλιτέχνης:ΜΕΛΙSSES
Χώρος:Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Συμμετέχουν:Οι μουσικοί: Παύλος Καλτουρουμίδης, Σπύρος Κουδούνης, Γιάννης Καρακατσάνης, Χρήστος Βότσης, Γιώργος Ζαρέας, Βαγγέλης Κατσαρέλης
Σημεία Προπώλησης:https://www.viva.gr/tickets/music/alsos/melisses/ και στα ταμεία του θεάτρου
Τιμή εισιτηρίου:Από 20€