Ο Μάριος Φραγκούλης, με πάνω από 6 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο παρουσιάζει τον Μάιο το 21ο άλμπουμ του με τίτλο «BLUE SKIES» An American Songbook.

Στο νέο άλμπουμ του Μάριου Φραγκούλη περιέχονται είκοσι από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του, όλα σπουδαίων συνθετών όπως οι Rodgers & Hammerstein, Gershwin, ColePorter, Irving Berlin, Leonard Bernstein, Michel Legrand, Stephen Sondheim και Μάνος Χατζιδάκις.

Μάριος Φραγκούλης cover «Blue Skies»

Σχετικά με το άλμπουμ

Το άλμπουμ αυτό ηχογραφήθηκε ζωντανά στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, κατά τη διάρκεια sold out συναυλίας. Ο Μάριος Φραγκούλης παρουσίασε τα πιο δημοφιλή αμερικανικά τραγούδια, επιβεβαιώνοντας ότι η μουσική δεν γνωρίζει όρια και εμπνέει όλον τον κόσμο, όπου και αν βρίσκεται.“Strangers in the Night”, “My Funny Valentine”, “Autumn Leaves”, “Dream a Little Dream of Me” αλλά και “I Get a Kick Out of You”, “My Baby Just Cares For Me”, “Blue Skies”, “So in Love” (τραγούδι που ερμήνευσε ο Μάριος μαζί με τη Lara Fabian στην ταινία De-Lovely) και το “In The Cool of The Day” του Μάνου Χατζιδάκι είναι μόνο λίγα από τα τραγούδια που «ξεδίπλωσε» ο Μάριος εκείνο το βράδυ, μέσα από μία αστραφτερή παράσταση γεμάτη πάθος και θεατρική δεξιοτεχνία. Και τώρα θα τα απολαύσουμε ξανά μέσα από ένα άλμπουμ με 20 τραγούδια και ένα μοναδικό streaming project – σε παγκόσμια πρώτη προβολή της συναυλίας για την Ευρώπη – στις 8 Μαΐου.