Επιστροφή στο “Άλσος” και στην αγαπημένη ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά απ’ όπου η “θέα” είναι κάθε βράδυ του καλοκαιριού είναι διαφορετική.

«Summer in the City» ετοιμάζουν ο Φοίβος Δεληβοριάς και η παρέα του από την Πέμπτη 10 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη προγραμματίζοντας όλα τα events έως τον Αύγουστο. Επιπλέον, αυτή τη φορά στοχεύουν να γιορτάσουν και τα «200 χρόνια της Ταράτσας του Φοίβου» που, ναι μεν μπορεί να συμπληρώνονται το 2217 αλλά θα γιορταστούν προκαταβολικά, εδώ και τώρα, για ευνόητους και πρακτικούς λόγους!

Τον θίασο της «Ταράτσας» αποτελούν, μαζί με τον Φοίβο, ο Θανάσης Αλευράς που μας εμβολιάζει για όλο τον επόμενο χειμώνα με το κωμικό του άστρο (ζένεκα), ο Βύρων Θεοδωρόπουλος που ανατρέπει ό,τι θεωρούμε δεδομένο, η Νεφέλη Φασούλη που αναδύεται από τον «Κόσμο» της, και ως καινούρια πρόσωπα η εκρηκτική Idra Kayne και ο ταλαντούχος ηθοποιός και μιουζικαλίστας Φοίβος Ριμένας. Και φυσικά ο κρυφός πρωταγωνιστής Κώστας Δετώρος.
Όλα αυτά με ασφάλεια, τις κατάλληλες αποστάσεις και όλα τα απαραίτητα, κάθε Πέμπτη, από τις 10 Ιουνίου στο «Άλσος»

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ
10/6 ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
17/6 ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
24/6 ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΗΣ ΣΙΩΤΑΣ ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ
1/7 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
8/7 ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
15/7 ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
22/7 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ
29/7 ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
5/8 ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
26/8 ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.45 (αυστηρά) | Ώρα εισόδου κοινού: 19.00 | Για την ασφάλεια του κοινού και την γρήγορη εξυπηρέτησή του θα υπάρχουν 2 είσοδοι και 4 έξοδοι.
Τιμές εισιτηρίων: Α’ ΖΩΝΗ 30€ Β’ ΖΩΝΗ 25€ Γ’ ΖΩΝΗ 20€ Δ’ ΖΩΝΗ 15€
Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια. Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GR |Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8831487 & 210 8227471