Τις Τετάρτες το απόγευμα δραπετεύουμε από τη βαβούρα της πόλης στην αγαπημένη Πάρνηθα, σε μια υπέροχη, εύκολη πεζοπορία όπου θ’ απολαύσουμε βραδινή πεζοπορία, θέα της πόλης από ψηλά κι ωραία παρέα!

Ζήσε την Πάρνηθα διαφορετικά, με βραδινή πεζοπορία, κατάλληλη και για αρχάριους.

Θα προλάβουμε στο “τσακ” το ηλιοβασίλεμα και αργότερα θ’ απολαύσουμε την Αθήνα στο “πιάτο” με φόντο την Εύβοια και την Αθήνα στο πιάτο!

Η βραδιά είνα ιδανική αν είσαι ρομαντική/ός αλλά και περιπετειώδης! Μακριά από το βουητό της πόλης, στις πυκνόφυτες μ’ ελατα πλαγιές της αγαπημένης Πάρνηθας θ’ αφαιρεθείς από την καθημερινότητα και συνάμα θα ευφρανθεί η ψυχή σου 😉

Στη νυχτερινή πεζοπορία, ακόμη κι αν έχεις ξαναπάει Πάρνηθα, όλα θα σου φαίνονται διαφορετικά!

Η διαδρομή είναι ήπια, ανάμεσα στα έλατα και η ησυχία του δάσους μετά που τα πουλιά θα έχουν κουρνιάσει και θα μας μεταφέρει νοητά στον κόσμο των παραμυθιών…

Η όρασή μας θα προσαρμοστεί σιγά-σιγά στο νυχτερινό φως, και η φύση θα μας ανταποδώσει απλόχερα τη δική της ηρεμία και ρυθμό, αν εναρμονιστούμε μαζί της.

Προετοίμασε όλες σου τις αισθήσεις, η εμπειρία της βραδινής πεζοπορίας θα σου δώσει άλλη οπτική και θα δεις τα μονοπάτια με άλλο μάτι!

Για τη συμμετοχή σου είναι απαραίτητη η εγγραφή και παρουσίαση του σχετικού εισιτηρίου στο κινητό σου επιτόπου. Περισσότερα εδώ.

Η μετακίνηση προς/από την Πάρνηθα θα γίνει με μέσο που διαθέτει ο καθένας που κάνει εγγραφή. Λεπτομέρειες για το ακριβές σημείο συνάντησης (αν η έναρξη της πεζοπορίας πχ. θα είναι στο πάρκιγνκ του τελεφερίκ ή Θρακομακεδόνες ή πάνω στο βουνό) θα δοθούν μόνο στους τελικούς συμμετέχοντες, το μεσημέρι πριν την πεζοπορία.

Για την συγκεκριμένη πεζοπορία συστήνεται να έρθεις με ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ, μπατόν, ΦΑΚΟ ΚΕΦΑΛΗΣ (να έχεις κι έξτρα μπαταρίες), σακίδιο με σνακ, νερό, προσωπικό σου φαρμακείο, αντισηπτικό χεριών, fleece, αντιανεμικό ή αδιάβροχο και σακουλίτσα για τα σκουπίδια σου.

Η συγκεκριμένη περιπέτεια έχει βαθμό δυσκολίας 1 (3 ‘βουναλάκια’)- αν είσαι αρχάριος/α κάνε κλικ ΕΔΩ για να δεις κατά πόσο αυτή η περιπέτεια είναι κατάλληλη για εσένα.

Οι Active Sundays εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας για την υγεία που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ, οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας θα διατηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.