Ταξίδι στον κόσμο του ελληνικού τραγουδιού θα μας κάνει φέτος το καλοκαίρι το City Garden Festival, το οποίο θα συνεχίσει το πρόγραμμα του, με ένα μέρος των δράσεων που είχαν προγραμματιστεί από την περασμένη χρονιά και διακόπηκαν απότομα από το κλείσιμο των συναυλιακών χώρων.

Διαμορφώνοντας και φέτος τον αύλειο χώρο του Christmas Theater στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου σε ανοιχτή σκηνή, τον γεμίζει με τραπεζάκια με τις κατάλληλες αποστάσεις και ανεβάζει στη σκηνή του κορυφαίους καλλιτέχνες του εγχώριου τραγουδιού αλλά και τους νεώτερους μουσικούς που ξεχωρίζουν.

Τραγούδια που μας ταξιδεύουν στα πέρατα της γης θα είναι η κεντρική θεματική όλων των συναυλιών, οι οποίες θα αναλάβουν το βαρύ φορτίο να μας γνωρίσουν όλον τον κόσμο μέσα από τη μουσική. Ανάμεσα στο πλούσιο πρόγραμμα που ξεκινάει, καλώς εχόντων των πραγμάτων από την 25η Ιουνίου, συναντάμε καλλιτέχνες όπως οι Χρήστος Θηβαίος (25/6), Βασίλης Λέκκας (26/6), Χειμερινοί Κολυμβητές (2/7), Χαΐνηδες (7/7), Ελένη Βιτάλη (9/7) και Δημήτρης Μπάσης (17/7).

Πηγή: www.athinorama.gr