Αν απλά ενδιαφέρεσαι για την υποκριτική ή ακόμη περισσότερο αν είσαι σπουδαστής αυτής της τέχνης, τότε έχεις μια μοναδική ευκαιρία μύησης στον χώρο από τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο…!
Πως προσεγγίζω τον ρόλο;

Ποιος είναι ο δρόμος για να φτάσω στην «αλήθεια» του;
Ποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μου χρειάζεται να δουλέψω που θα με βοηθήσουν στην κατανόηση και απόδοση του «χαρακτήρα»;
Ποιος κλάδος της υποκριτικής τελικά μου ταιριάζει περισσότερο;

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα ερωτήματα που έχουμε συλλογιστεί κατά καιρούς όλοι μας, αφού εύκολα ανάγονται στους καθημερινούς, μικρούς ή μεγαλύτερους, ρόλους της ζωής μας και πολύ περισσότερο σε αυτούς της καθεαυτής υποκριτικής τέχνης.

Μέσα σε ένα συναρπαστικό δίωρο, η Ειρήνη θα σε μυήσει στις βασικές πτυχές της υποκριτικής τέχνης και θα μοιραστεί μυστικά και τρόπους προσέγγισής της σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, με άμεση επαφή, διάλογο και αλληλεπίδραση. Αυτή η πρωτοπόρος live εμπειρία, είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει τόσο στην άσκηση της υποκριτικής όσο και γενικότερα στα μελλοντικά σου σχέδια, καθώς η Ειρήνη είναι και πιστοποιημένη Life Coach!

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Μπαλτά:
Είναι ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και πιστοποιημένη Life Coach από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Η καριέρα της ξεκίνησε το 1994 με πλήθος εμφανίσεων στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση έχοντας λάβει σειρά διακρίσεων, μεταξύ των οποίων το Κρατικό Βραβείο Ά Γυναικείου ρόλου! Από το 2014 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός με καθημερινή εκπομπή στον «Μέντα 88» και παράλληλα, είναι εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων Υποκριτικής και Αυτογνωσίας.

Ημερομηνία: 9/4/2021
Ώρα: 19:00′

Κάντε έγκαιρα κράτηση θέσης καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

https://localture.com/experiences/585/tips-kai-hints-upokritikis-kai-acting-coaching-apo-tin-eirini-mpalta