Ο Ράσελ Κρόου στα όριά του και η Ζανέλ Μοναέ σε μια εφιαλτική ταινία τρόμου έρχονται στους κινηματογράφους αυτήν την εβδομάδα.

 

Έκρηξη Θυμού

Περιπετειώδες θρίλερ με τον Ράσελ Κρόου εκτός εαυτού. Αν πετύχετε τον οσκαρικό Αυστραλό στην κίνηση, σκεφτείτε διπλά προτού τον προσπεράσετε επικίνδυνα. Για κακή της τύχη όμως, αυτό ακριβώς έκανε η ηρωίδα που ενσαρκώνει η Κάρεν Πιστόριους, η οποία έχοντας καθυστερήσει στη δουλειά τράκαρε το αυτοκίνητο του Κρόου. Εκείνο που δεν ήξερε ήταν ότι ο χαρακτήρας του ηθοποιού έχει βίαιες εξάρσεις εξαιτίας της διαταραγμένης ψυχολογίας του, γεγονός που πυροδοτεί ένα ανελέητο κυνηγητό που παίρνει ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

  

Antebellum: Η Εκλεκτή

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ζανέλ Μοναέ σε μια ατμοσφαιρική ταινία τρόμου. Τον εαυτό της εγκλωβισμένο σε μια μυστηριώδη πραγματικότητα όπου το παρόν και το παρελθόν συνυπάρχουν βρίσκει μια επιτυχημένη συγγραφέας, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει τα τραύματα που ακόμα κουβαλά μέσα της, αιώνες μετά τις οδυνηρές εμπειρίες που τα προκάλεσαν.

 

Τα Σκυλιά Δε Φοράνε Παντελόνια

Arthouse μαύρη κωμωδία με σαδομαζοχιστικές παρορμήσεις. Ένας άνδρας ο οποίος πενθεί την τραγική απώλεια της γυναίκας του, η οποία με τη σειρά της είχε ως συνέπεια να υποφέρει από κατάθλιψη και να αδυνατεί να επικοινωνεί ουσιαστικά με την κόρη του, θα μπει σε μια νέα τροχιά όταν γνωρίσει μια γυναίκα με ξεχωριστές ιδιότητες. Πρόκειται για μια dominatrix που θα του ανοίξει τα μυαλά και τα μάτια.

 

Ο Βασιλιάς Γάιδαρος

Animation με πρωταγωνιστή ένα χαρούμενο και ανέμελο γαϊδαράκο. Χωρίς ποτέ να του έχει περάσει από το μυαλό, ο γάιδαρος Μανγκού κατά τύχη καταλήγει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Εκείνο όμως που επίσης δε σκέφτηκε ποτέ ήταν το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια πλεκτάνη εις βάρος του, ώστε κάποιοι άλλοι να εκμεταλλευτούν τις συνθήκες και να αρπάξουν την εξουσία.

 

Γιακάρι: Η Ταινία

Γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων με ήρωα έναν πιτσιρικά ινδιάνο. Ενώ η φυλή του ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη μετανάστευση των βισώνων, ο Γιάκαρι, ένα νεαρό αγόρι των Σιου, ξεκινάει μόνος του να ακολουθήσει το μονοπάτι του Μικρού Κεραυνού, ενός άγριου αλόγου που φημολογείται ότι είναι αδάμαστο. Στο ταξίδι του, και καθώς για πρώτη φορά στη ζωή του θα βρεθεί εντελώς μόνος του, ο Γιάκαρι θα δεχθεί την επίσκεψη του Μεγάλου Αετού, του ζώου τοτέμ του. Ο Μεγάλος Αετός θα δώσει στον Γιάκαρι ένα υπέροχο φτερό καθώς και την απίστευτη ικανότητα να μιλάει με τα ζώα. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους και καθώς πια βρίσκονται βαθιά στο έδαφος των τρομερών και φοβερών κυνηγών, ο Γιάκαρι και ο Μικρός Κεραυνός θα ζήσουν μια μεγαλειώδη περιπέτεια μέχρι να βρουν το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι.

 

Ο Δράκος του Κακού Ενάντια στον Πολεμιστή

Σίκουελ στο διαμάντι του βραζιλιάνικου cinema novo «Ο Θεός και ο Διάβολος στη Χώρα του Ήλιου». Ο παράνομος Αντόνιο ντας Μόρτες έχει πλέον αποσυρθεί στη μοναξιά του, όμως καλείται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, όταν εμφανίζεται ένας νέος απείθαρχος ο οποίος αποδεικνύεται εξίσου επικίνδυνος όσο και βαθιά ιδεαλισττής.

 
Συντάκτης: Γιάννης Καντέας Παπαδόπουλος
Πηγή: www.athinorama.gr