Στο αγαπημένο του μουσικό είδος, το ρεμπέτικο, αφιερώνει ο Γιώργος Νταλάρας  τη συναυλία που θα δώσει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στο Christmas Theater. για μια σειρά συναυλιών με ωραίες παρέες και ανεξάντλητες ιδέες. Και σε αυτή τη βραδιά θα συμμετέχουν φίλοι του – καλλιτέχνες που θα ενώσουν μαζί του τις φωνές και τα τραγούδια τους.

«Το ρεμπέτικο είναι το πιο επαναστατικό και το πιο ζωντανό είδος της μουσικής μας. Θεωρώ ότι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δε θα γίνει μουσειακό ή γραφικό. Θα συγκινεί και θα εμπνέει πάντα, τους πιο αξιόλογους, ταλαντούχους κι ευαίσθητους ανθρώπους κάθε γενιάς. Τους μουσικούς, συνθέτες και τραγουδιστές, που στην ουσία είναι η μεγάλη ελπίδα του ελληνικού τραγουδιού. Κάθε φορά που καταπιάνομαι με αυτό το τραγούδι, όσο βαθιά κι αν είναι ριζωμένο μέσα μου μουσικά, ανακαλύπτω ακόμη άγνωστα πράγματα, στους μουσικούς δρόμους, στις ερμηνείες, στον δυναμισμό και στην ιδιαιτερότητα με την οποία οι στίχοι αποτυπώνουν συναισθήματα και γεγονότα, συμβάλλοντας αποφασιστικά σε αυτήν την τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού…» έχει δηλώσει με νόημα ο σπουδαίος ερμηνευτής.

Στη μουσική συντροφιά του θα συμμετάσχουν οι Γιάννης Διονυσίου, Βασίλης Κορακάκης, Κατερίνα Παπαδοπούλου και Ασπασία Στρατηγού.

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων εδώ.