Η Μέριμνα είναι η οργάνωση που αναλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο έργο της διαχείρισης του θανάτου στην οικογένεια αλλά και στην κοινότητα για παιδιά και τις οικογένειές τους ακόμα και για μαθητές και τους συμμαθητές τους.

Η διαχείριση του πένθους όπως και η διαχείριση μιας πολύ δύσκολης κατάστασης όταν ένα παιδί νοσεί από τελικό στάδιο καρκίνου ή αλλού νοήματος και πρόκειται να χάσει τη μάχη και πρέπει να ενδυναμωθεί τόσο το ίδιο όσο και ηοικογένειά του για αυτά που περνούν είναι ίσως από τα πιο δύσκολα έργα στα οποία δραστηριοποιούνται οι οργανώσεις που σχετίζονται με την υγεία, την πρόνοια και την ψυχοκοινωνική προστασία των παιδιών.

Η Μέριμνα σαν οργάνωση ενισχύεται αποκλειστικά από ιδιωτικές δωρεές αλλά και από τα κέρδη που βγάζει από τα μεγάλα παζάρια τα οποία κάνει στα οποία μπορείτε να βρείτε είτε επώνυμα ρούχα είτε απίστευτα κομψά αντικείμενα, διακοσμητικά έπιπλα, αντικείμενα χώρου σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Δείξτε έμπρακτα την συμπαράσταση σας και γίνετε φίλοι της Μέριμνας και φίλοι των δράσεων της για να ωφεληθούν περισσότερα παιδιά που έχουν ανάγκη στον κόσμο μας.

Από την Τετάρτη 22 έως και το Σάββατο 25 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο, το Καλοκαιρινό Φιλανθρωπικό Bazaar Ρούχων των “Φίλων της Μέριμνας”. σε απίθανες τιμές.

«Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00 | Τηλ. 210 6842833

www.friendsofmerimna.gr
Facebook: www.facebook.com/FiloiTisMerimnas I
nstagram:www.instagram.com/filoitismerimnas