Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020.Ξενάγηση
 Βραδινή Ξενάγηση στο Κέντρο Επισκεπτών Πεντέλης του Εθνικού Αστεροσκοπείου ΑθηνώνΤο Κέντρο Επισκεπτών Πεντέλης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών μας περιμένει για να μας ταξιδέψει στο Διάστημα με το αναπροσαρμοσμένο πρόγραμμα Βραδινών Παραστάσεων Κοινού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή ταινίας, ξενάγηση στο Ιστορικό Τηλεσκόπιο NEWALL, ομιλία αστρονομικού περιεχομένου, ουρανογραφία και νυχτερινή παρατήρηση καιρού επιτρέποντος μέσω οθόνης που συνδέεται με Τηλεσκόπιο, με σκοπό την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.
Πέμπτη 8/10, 20:00
Γενική είσοδος 5€, άνεργοι & ΑΜΕΑ δωρεάν (κρατήσεις στα 210.3490022 & 210.8109107)
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Λόφος Νυμφών, Αθήνα 

svg%3EΗ μπάντα Αταρ Του Ταρ στο Galata Gazi

ΜΟΥΣΙΚΗ
Οι Αταρ Του Ταρ στο Galata Gazi

Η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Άγης Παπαπαναγιώτου στην κιθάρα και το τραγούδι και ο Σωτήρης Τσόγκας στο μπουζούκι και το τραγούδι, έρχονται κάθε Πέμπτη στο Galata Gazi, για βραδιές γεμάτες με ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά.
Πέμπτη 8/10, 20:30
5€
Galata Gazi, Τριπτολέμου 8, Αθήνα

svg%3EΠροβολή της ταινίας «28 Days Later»
ΣΙΝΕΜΑ
Προβολές ταινιών στο City Drive-in στο ΟΑΚΑ

Το City Drive-in συνεχίζει να υποδέχεται σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες, δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για το κοινό το οποίο απολαμβάνει την εμπειρία του drive-in μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ταινία 28 Days Later, την βρετανική μετα-αποκαλυπτική ταινία τρόμου του 2002, σε σκηνοθεσία του Ντάνι Μπόιλ.
Πέμπτη 8/10, 22:45
5-14€
OAKA, Κηφισίας 37, Αθήνα